Vær litt kreativ når du lager gaver

Det er både enkelt og morsomt å bestille gaver med trykte bilder og logoer. Dessverre er det altfor mange som velger den raskeste løsningen, og ikke tar seg tid til å eksperimentere før de bestiller produktene. Selvsagt kan det være helt greit å trykke et bilde eller en logo midt på forsiden av en t-skjorte, men designprogrammene hos trykkeriselskapene gir deg ofte veldig mange andre muligheter. Ved å leke deg fram, kan du få gavene dine til å skille seg ut.

Prøv deg fram med logo og bilder

Selv om logoer blir godt synlige på forsiden av et plagg, kan det være enda morsommere å plassere logoen på ermet, på kraven, langt nede på plagget eller på ryggen. Du kan også velge ulike størrelser og farger, for å skape noe helt unikt. Og selv om du vil ha logoen eller bildet på forsiden av et plagg, kan det likevel være plass til et ekstra motiv andre steder på plagget. På samme måte kan du prøve deg fram når logoer og bilder skal trykkes på andre produkter.

Morsomme slagord

Logoer og bilder er fine, men et morsomt slagord eller uttrykk kan bli lagt enda mer merke til. Dette gjelder både når du skal reklamere for firmaet og når du skal gi bort en fødselsdagsgave. Hvis slagordet får folk til å le, legger de garantert merke til firmaet ditt, og en humoristisk eller fin kommentar om mottakeren kan gjøre en gave ekstra populær. Du må selvsagt ikke skrive noe stygt, eller noe folk kan bli fornærmet av, men vær litt kreativ.

Sats på varighet

Det kan være morsomt med logoer og slagord spesielt tilpasset høytider og spesielle begivenheter, men dette kan også føre til at gaven blir mindre brukt etterpå. Det er ikke mange som går med julegensere hele året, for eksempel. Da er det kanskje bedre å velge noe som fungerer like bra hele året, spesielt dersom du er interessert i god synlighet.