Om bloggen

Denne bloggen handler om gjenstander med trykk. Du kan få tips til bruk og design, som kan hjelpe deg å lage perfekte gaver og reklamemateriell.

Hva er gjenstander med trykk?

Gjenstander med trykk er standardting som kan dekoreres med valgfritt trykk. Kundene kan bruke designverktøy og selv velge hvordan de ferdige gjenstandene skal se ut. Du kan kjøpe små eller store partier, alt etter hvor mange produkter du trenger. Gjenstandene kan være sekker, handlenett, klær, USB-minner, lommelykter, kulepenner, klistremerker og drikkeflasker. Mange andre gjenstander finnes også.

Hvordan bruke gjenstander med trykk

Gjenstander med trykk har mange bruksområder. Du kan kjøpe t-skjorter til slektstreffet, eller en gave til bestemor dekorert med bilder av barnebarna. Du kan designe en personlig t-skjorte til deg selv eller til barna, eller trykke familiebilder på kopper eller andre gjenstander. Eller hva med en nøkkelholder med bilde av bilen nøklene tilhører?

Firmaer bruker gjenstander med trykk for å gi bort firmagaver som samtidig markedsfører firmaet. De ansatte kan få klær med firmaets logoer, eller firmaet kan gi bort ulike småting til kundene sine. Her handler det både om å vise at firmaet setter pris på folk, men også om markedsføring på en litt vennligere måte.

Lett og morsomt

Å bestille gjenstander med trykk er lett og morsomt, og du har veldig mange valgmuligheter. I denne bloggen kan du få et par tips, men det er bare du som vet hvordan du vil ha din t-skjorte eller drikkeflaske. Lek deg fram og skap fine produkter som kommer til nytte.