Hvordan bestille gaver med trykk?

Gaver med trykk er gaver som dekoreres med bilder, firmalogoer eller tekster. Disse gavene kan bestilles av enkeltpersoner eller firma. Når gavene bestilles av enkeltpersoner, er de ofte ute etter å gi bort unike gaver. Når et firma bestiller gaver med trykk, skal gavene enten gis til de ansatte eller brukes til markedsføring.

Tradisjonelle trykkerier eller bestilling online?

Det finnes fortsatt tradisjonelle trykkerier som lager denne typen gaver, enten du trenger klær med trykk eller reklamemateriell. Men i dag har det blitt veldig enkelt å bestille slike produkter på nettet. En av fordelene med dette, er at du kan lage gavene i ro og mak, og har full kontroll over hele prosessen. Du kan velge produkter, farger, plassering av bilder og logoer og så videre. Onlinebestilling er raskt og du får tingene tilsendt i posten.

Hvordan designer du gaver selv?

De fleste nettselskaper som lager gaver med trykk har designverktøy. Du begynner med å velge hvilken gave du vil ha, altså hvilket produkt. Deretter kan du klikke og velge ulike farger, størrelser og lignende, før du begynner å plassere logoen eller bildet. Som regel kan du velge mellom ulike plasseringer av bildene, men det avhenger litt av hvilket produkt det er snakk om. Det er vanligvis lurt å prøve seg fram og bytte farge og plassering et par ganger, bare for å se hvordan ting kan bli seende ut. Du kan bruke alt fra fem minutter til fem uker på å lage den perfekte gaven. Når du er fornøyd velger du antallet du vil bestille, og klikker på bestillingsknappen.

Hva koster det?

Prisene varierer selvsagt etter hvilket produkt du skal ha, og hvor mange identiske produkter du bestiller. Ofte får du rabatt dersom du bestiller mange produkter. Vanligvis kan du se prisen i designerverktøyet mens du lager gaven du vil bestille. Legg merke til at prisene kan endres alt etter hvor mange trykk du vil ha, og hvor de skal plasseres på det ferdige produktet.