Forside

Det har aldri vært enklere å lage personlige gaver eller klær. Du kan bestille ulike klær og gjenstander på nettet, og selv velge hvilket motiv eller hvilken tekst du vil ha på dem. Det koster ikke så veldig mye, og du kan selv velge nøyaktig hvordan tingene skal se ut. Bruk et designverktøy for å lage de klærne du alltid har ønsket deg, men som du ikke finner i butikkene.

Vær original

Enten du lager noe til deg selv, eller skal gi det bort som gave, er det viktig å være litt original. Jo mer du prøver deg fram, desto enklere er det å lage noe som er helt unikt. Med designverktøyene hos ulike firmaer som leverer trykte gjenstander, er det enkelt å prøve seg fram. Du bestiller ingenting før du er helt fornøyd med resultatet. Mange tror det bare er store selskaper som kan bestille trykte ting på denne måten, men trykkeriene tar også imot små bestillinger.

Til deg som har et firma

Produkter med trykte logoer er perfekte som firmagaver og gaver til kunder. Du kan dele dem ut som messegaver, gi dem bort til kunder som handler hos deg, eller sende dem ut sammen med reklamemateriell. Skal du gi bort gaver til de ansatte, er det lurt å variere litt fra år til år, og det er veldig enkelt. Det har aldri vært større utvalg av produkter som kan pyntes med logoer, og derfor kan du finne på noe nytt hvert år. De mest populære gavene er de som kan brukes i hverdagen, som klær, håndklær og handlenett.

Få noen tips

Du kan få noen tips på denne nettsiden, men det er også viktig at du prøver deg litt fram for å skape et produkt som passer perfekt for deg og dine behov. Gaver med trykk er unike og populære hos mottakerne.