Den perfekte gaven til de ansatte

Mange firmaer gir julegaver til sine ansatte. Dette er selvsagt en fin måte å vise at du setter pris på de som jobber for deg. Men julegavene kan også gi firmaet muligheten til å markedsføre seg litt ekstra, gjennom å trykke logoer og tekster på gaven.

Hvorfor er det god reklame?

Gaver med tekst og logo kan være med på å synliggjøre firmaet ute blant folk. Her kommer det selvsagt litt an på hvilke gaver de ansatte får. Hvis gavene bare blir stående til pynt i en hylle, gir de ikke firmaet god synlighet. Men hvis gaven er noe som blir brukt, for eksempel klær, handlenett eller drikkeflasker, blir synligheten helt annerledes. Når de ansatte går rundt med klær som har firmaets logo, vil logoen eller teksten bli sett av alle de møter. Dette kan faktisk gi økt inntekt for firmaet, gjennom økt synlighet.

Populære gaver til de ansatte

De ansatte setter vanligvis mest pris på gaver som kan brukes. Pyntegjenstander tar bare opp plass og det blir fort litt for mange av dem. Bruksgaver er noe helt annet, for det er noe alle trenger. Klær som for eksempel t-skjorter, hettegensere og luer, er noe alle trenger. Det samme gjelder håndklær, handlenett og drikkeflasker. Men det finnes veldig mange produkter å velge blant. Besøk et selskap som lager firmagaver og reklamemateriell for å se hva de tilbyr.

Varier fra år til år

Det er selvsagt viktig å variere litt, slik at de ansatte ikke får den samme t-skjorta ti år på rad. Heldigvis er det veldig mange gaver å velge blant, som kan tilpasses med logo og tekster. Kanskje det også er fint å variere logoen eller teksten litt, slik at ikke alt blir helt identisk hvert år. La gjerne gaven være litt spennende. Det trenger i hvert fall ikke å være vanskelig å finne gode julegaver til de ansatte.