Den mest personlige gaven

Det er ikke enkelt å finne på unike og spennende gaver, enten det er til jul eller fødselsdag. Da kan det være lurt å velge en personlig gave, for eksempel klær med trykte bilder. Dette er populære gaver både blant voksne og barn.

Favorittmotiv og tegninger

Alle barn vil sette pris på en t-skjorte eller genser med favorittmotivet sitt på. Du kan velge kjente figurer eller rett og slett tegne noe selv. Det er til og med mulig å velge en barnetegning som motiv. Barnetegninger trykt på en t-skjorte kan også være en perfekt gave til besteforeldre eller andre slektninger. Det er raskt og veldig enkelt å gjøre bestillingene hjemmefra. Da kan du prøve deg fram med ulike bakgrunnsfarger på klærne. Når du er fornøyd med de valgte innstillingene, bestiller du varene på nettet og får dem tilsendt i posten.

Fototrykk på klær

Fototrykk er en annen gave som alle setter pris på. Du kan få trykt opp personlige bilder på mange ting, men det er kanskje ekstra morsomt med en t-skjorte som viser bilder av barn eller barnebarn. Du kan selvsagt også lage en helt personlig t-skjorte til barna, ved å bruke et bilde av dem som motiv. Dersom barna skulle legge igjen disse klærne et sted, er det i hvert fall ingen tvil om hvem som eier klærne. Barna kommer dessuten til å føle seg ekstra kule når de går rundt med et fint bilde av seg selv på klærne.

Fototrykk trenger selvsagt ikke å vise personer. Du kan også ta bilder av kjæledyret ditt, eller dyret til mottakeren. Alle hundeeiere og katteeiere vil like å ha et bilde av dyrene sine på en t-skjorte. Fototrykte klær er en fin gave ved store fødselsdager. I tillegg til å bruke bilder av mennesker eller dyr, kan du trykke opp et bilde av huset eller bilen, alt etter hva mottakeren vil sette mest pris på å vise fram på klærne sine.